Massa de pizza
Posa com a títol el nom del plat o producte que vas a preparar
FOTOGRAFIA
Aquesta recepta és de… .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 8 persones
Quantitat Unitat Producte
150 ml aigua
10 g sal
2’5 l tasses oli d’oliva
1 kg farina
30 g llevadura fresca
|
ESTRIS DE CUINA: drap, bol, cullera, bàscula, recipient, colador, rodill, ...
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: no es talla res
- MÈTODES DE COCCIÓ: al forn
|
ELABORACIÓ:
Primer barrejarem l’aigua amb la llevadura, després hi afegim la sal i l’oli, abans de que l’aigua s’arrofredi col·loquem la farina en forma de volcà.
Ara ho has d’amaçar bé hi deixar-ho reposar 45 fins que augmenti al doble de la seva mida inicial. Quan agui acabat el temps hauràs d’estirar la massa i donar-li la forma de pizza.1
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
Conte molt de gluten, els celíacs no poden menjar aquesta massa.
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Es pot congelar i quan vulguis treure-la i ficar-li la salsa per damunt, només faltara posar-ho l forn 10 min
|
TRUCS:
Si utilitzes farina en pols o seca barreja-la amb la farina i no i fiquis aigua.
|
OBSERVACIONS PERSONALS:
Queda molt esponjosa i es molt bona.
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario