martes, 14 de junio de 2016

Recepta Salma Assiad

Massa de pizza
Posa com a títol el nom del plat o producte que vas a preparar

FOTOGRAFIA


Aquesta recepta és de…             .


INGREDIENTS:                         Nombre de racions: 8 persones
Quantitat    Unitat Producte
  150         ml         aigua
    10 g           sal
  2’5 l     tasses   oli d’oliva
    1         kg         farina
  30             g    llevadura fresca
ESTRIS DE CUINA: drap, bol, cullera, bàscula, recipient, colador, rodill, ...
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: no es talla res
                - MÈTODES DE COCCIÓ: al forn
ELABORACIÓ:
          Primer barrejarem l’aigua amb la llevadura, després hi afegim la sal i l’oli, abans de que l’aigua s’arrofredi col·loquem la farina en forma de volcà.
Ara ho has d’amaçar bé hi deixar-ho reposar 45 fins que augmenti al doble de la seva mida inicial. Quan agui acabat el temps hauràs d’estirar la massa i donar-li la forma de pizza.1  
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
COMENTARIS NUTRICIONALS:
   Conte molt  de gluten, els celíacs no poden menjar aquesta massa.
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
   Es pot congelar i quan vulguis treure-la i ficar-li la salsa per damunt, només faltara posar-ho l forn 10 min
TRUCS:
Si utilitzes farina en pols o seca barreja-la amb la  farina i no i fiquis aigua.
OBSERVACIONS PERSONALS:
Queda molt esponjosa i es molt bona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario