martes, 14 de junio de 2016

Recepta Arnau riera

macarrons a la bolonyesa




FOTOGRAFIA

                                                                       Arnau Riera Masip            .

INGREDIENTS:                         Nombre de racions:  4
Quantitat    Unitat Producte
   400    g                macarrons
   400   g               carn de porc picada
  400          g               de tomata triturada
    2            u               seves mitjanes
   poca                        sal
   poc                         orenga
                                formatge ratllat ( opcional )
ESTRIS DE CUINA: olla gran, paella i alg per remenar
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: la seva amb trossets petits
                - MÈTODES DE COCCIÓ:  a la olla.

ELABORACIÓ:
primer pas: posar una olla amb aigua i posar sal, quan l’aigua bulli poses el macarrons uns 10 minuts i optindràs uns macarrons al dente.

segon pas: colar els macarrons, després agafar una paella i posar un raig d’oli i mentres es calenti tallem la seva amb trossos molt petits després la posem a foc baix i remenar fins que es quedi dorada.

tercer pas: després i posem la carn i una mica de sal i l’auràs de remenar.

quart pas: quan la carn es comenci a ferse i posem la tomata.
cinquè pas: deixar el foc per la mitat i deixar que es fregeixi i quan estigui feta la treus del foc.

sisè pas: varrejaro amb els macarrons i posar una mica d’orenga i formatge

PRESENTACIÓ DEL PLAT:
el poses damunt d’un plat
COMENTARIS NUTRICIONALS:
   Conté algun tipus d'al·lèrgens? si que en porta
  Conté nutrients indicats per a...
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
   Quan de temps es pot guardar? uns 3 dies. Es conserva en nevera?Es pot congelar?
TRUCS: pots posar diferents ingredients i pots coure una mica més els macarrons
OBSERVACIONS PERSONALS: molt bons

No hay comentarios:

Publicar un comentario