macarrons a la bolonyesa
FOTOGRAFIA
Arnau Riera Masip .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 4
Quantitat Unitat Producte
400 g macarrons
400 g carn de porc picada
400 g de tomata triturada
2 u seves mitjanes
poca sal
poc orenga
formatge ratllat ( opcional )
|
ESTRIS DE CUINA: olla gran, paella i alg per remenar
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: la seva amb trossets petits
- MÈTODES DE COCCIÓ: a la olla.
|
ELABORACIÓ:
primer pas: posar una olla amb aigua i posar sal, quan l’aigua bulli poses el macarrons uns 10 minuts i optindràs uns macarrons al dente.
segon pas: colar els macarrons, després agafar una paella i posar un raig d’oli i mentres es calenti tallem la seva amb trossos molt petits després la posem a foc baix i remenar fins que es quedi dorada.
tercer pas: després i posem la carn i una mica de sal i l’auràs de remenar.
quart pas: quan la carn es comenci a ferse i posem la tomata.
cinquè pas: deixar el foc per la mitat i deixar que es fregeixi i quan estigui feta la treus del foc.
sisè pas: varrejaro amb els macarrons i posar una mica d’orenga i formatge
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
el poses damunt d’un plat
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
Conté algun tipus d'al·lèrgens? si que en porta
Conté nutrients indicats per a...
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Quan de temps es pot guardar? uns 3 dies. Es conserva en nevera? sí Es pot congelar? sí
|
TRUCS: pots posar diferents ingredients i pots coure una mica més els macarrons
|
OBSERVACIONS PERSONALS: molt bons
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario