martes, 14 de junio de 2016

recepta Adrià Safont


                                               Pastís de xocolata

FOTOGRAFIA
Aquesta recepta és de…             .

INGREDIENTS:                         Nombre de racions: 8
Quantitat    Unitat Producte
    4                          ous
    1,5 gots  farina          
    1,5      gots    sucre
    1         got      Nesquik
  0,5          got      oli
 0,5          got      llet
 16          g         llevat
ESTRIS DE CUINA: forn, batedora elèctrica, escuradents, un motlle, cullera, un bol
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: no es talla res
                - MÈTODES DE COCCIÓ: al forn
ELABORACIÓ:
   Posa a escalfar el forn a dalt i a baix. Barreja tots els ingredients amb la batedora elèctrica i posa'ls a un motlle d'aproximadament 24 centímetres de diàmetre prèviament untat amb mantega abundant. Posa el pastís al forn i treu-lo quan vegis que ha acabat de pujar i està torradet per dalt. Quan creguis que està fet punxa la massa amb un escuradents i di encara et surten restes de massa deixa'l una estona més.
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
COMENTARIS NUTRICIONALS:
   Conté gluten i moltes calories
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
   Es pot guardar a la nevera durant el temps que nessecitis per menjar-lo ( recomanable abans de 7 dies)
TRUCS: Aconsellem que es posi mantega en comptes de oli.
OBSERVACIONS PERSONALS: Esta molt bo, però posaria menys xocolata ja que quede un colo molt fosc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario