Pastís de xocolata
FOTOGRAFIA
Aquesta recepta és de… .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 8
Quantitat Unitat Producte
4 ous
1,5 gots farina
1,5 gots sucre
1 got Nesquik
0,5 got oli
0,5 got llet
16 g llevat
|
ESTRIS DE CUINA: forn, batedora elèctrica, escuradents, un motlle, cullera, un bol
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: no es talla res
- MÈTODES DE COCCIÓ: al forn
|
ELABORACIÓ:
Posa a escalfar el forn a dalt i a baix. Barreja tots els ingredients amb la batedora elèctrica i posa'ls a un motlle d'aproximadament 24 centímetres de diàmetre prèviament untat amb mantega abundant. Posa el pastís al forn i treu-lo quan vegis que ha acabat de pujar i està torradet per dalt. Quan creguis que està fet punxa la massa amb un escuradents i di encara et surten restes de massa deixa'l una estona més.
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
Conté gluten i moltes calories
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Es pot guardar a la nevera durant el temps que nessecitis per menjar-lo ( recomanable abans de 7 dies)
|
TRUCS: Aconsellem que es posi mantega en comptes de oli.
|
OBSERVACIONS PERSONALS: Esta molt bo, però posaria menys xocolata ja que quede un colo molt fosc.
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario